Werkwijze

De ene R van R2 staat voor Richard. De andere voor ‘relatie’. We denken niet in orders, maar in relaties. Dat stempelt onze werkwijze. We vinden het belangrijk dat u op lange termijn enthousiast bent over uw bedrijfskleding en onze service.

Staat u voor de keuze van een nieuwe lijn bedrijfskleding? Bent u toe aan kleding voor een nieuw seizoen? Verandert uw logo of huisstijl? Dat is een mooi moment om samen kennis te maken. We komen daarvoor graag naar u toe met onze bus vol bedrijfskleding. Dáár begint het gemak voor u, al bent u ook welkom in onze showroom in Putten.

Advies
Vanaf het eerste gesprek met u tot de vele keuzemomenten die nog volgen, willen we u vooral hélpen. Helpen helder te krijgen wat u nodig hebt. Helpen tot een goede keuze te komen. Dat doen we door goed te luisteren, door te vragen en vervolgens met ideeën te komen. We voorspellen u dat dit soms onverwachte ideeën zijn, maar dat ze u dichter bij uw eigenlijke doel brengen. Dat is een mooi samenspel.

Opmeten
Vervolgens komen we naar u toe om uw medewerkers op te meten. We plannen dat zó, dat het voor u en uw medewerkers eenvoudig te organiseren is. De maten van broek, bovenkleding en schoenen leggen we vast in ons online systeem.

(Bij)bestellen
Meerdere keren per jaar kunt u bedrijfskleding bijbestellen. Heel eenvoudig: via ons online systeem. Daarin vindt u al uw medewerkers, compleet met hun actuele maten, en eerder bestelde kledingstukken. We hanteren geen bestelminimum. Om toch voordelig te kunnen leveren, hebben we een aantal vaste bestelmomenten bepaald. Daarnaast blijven we flexibel. Uw nieuwe medewerker hoeft geen dag zonder bedrijfskleding te werken…

Neem contact op