Druktechnieken

Het is eenvoudig om textiel van een opdruk te voorzien. Maar het is belangrijk dat uw bedrijfskleding representatief blíjft. Ook als deze intensief wordt gebruikt in weer en wind, en veelvuldig wordt gewassen. Daar hebben we verschillende oplossingen voor.

De bedrukking op uw bedrijfskleding kunnen we aanbrengen met verschillende technieken.

  • Borduren is een ambachtelijke methode, met een slijtvast resultaat. Geborduurde logo’s hebben een gedegen uitstraling; ze roepen het gevoel op van vakmanschap. Tegelijkertijd vindt niet elke klant het geborduurde logo passend bij modieuze kledingstukken.
  • Zeefdrukken is aanzienlijk voordeliger dan borduren. Op één voorwaarde: dat u van elk kledingstuk in elke benodigde maat een flink aantal afneemt. Zo verdeelt u de kosten van de zeef (met het sjabloon van uw logo) over de gehele bestelling en houdt u de drukkosten per kledingstuk laag. De opdruk blijft lang representatief, al is zeefdruk niet even slijtvast als een geborduurd logo.
  • Steeds meer klanten vragen naar onze speciale, hoogwaardige transferdruktechniek. In onze eigen studio brengen we namelijk hoogwaardige transfers aan, die door middel van verhitting op de kledingstukken wordt bevestigd. We maken gebruik van fullcolour transfers – voor dit doel vervaardigd in gespecialiseerde drukkerij. Het resultaat? Een opdruk die langdurig kleur- en slijtvast is, met een zeer geringe minimale bestelhoeveelheid (15 ex.). Wij houden voor u de transfers op voorraad. En of u nu één of honderd kledingstukken bestelt, we leveren snel, flexibel én met lage bedrukkingskosten. Kijk, da’s ideaal voor een ondernemer die verder denkt.

Benieuwd naar de beste druktechniek in uw geval? Wij geven u graag advies!

Neem contact op